OVER UITGEVERIJ DIALOOG

 

Uitgeverij Dialoog is gespecialiseerd in het begeleiden van managers, ondernemers en professionals bij het publiceren van hun eigen managementboek. Wij helpen je professioneel en persoonlijk bij de redactie, de vormgeving en de promotie.
 
Schrijver2-695-200Uitgeverij Dialoog werkt met een team van ervaren (eind)redacteuren, correctoren, vormgevers en illustratoren. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het begeleiden van auteurs van managementboeken.

Lees hier meer over de mogelijkheden van het uitgeven van je eigen boek of neem direct contact met ons op.

Bolte Geerhard sGeerhard Bolte (uitgever) werkte jarenlang als financieel-economisch journalist voor tijdschriften en schreef boeken. In 2003 richtte hij Uitgeverij Haystack op en bouwde hij aan een fonds met boeken die hij zelf ook zou willen lezen. In 2014 richtte hij self publishing Uitgeverij Dialoog op. Geerhard begeleidt graag (beginnende) auteurs en zet als eindredacteur regelmatig het mes in een manuscript.
Geerhard is getrouwd en vader van drie kinderen. Hij tennist (bijna nooit), speelt piano (veel te weinig) en hij zeilt (het liefst).

twitter.com/geerhardbolte
nl.linkedin.com/in/geerhard
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bransen Monique sMonique Bransen (public relations) belandde in de uitgeverij na een carrière als onderzoeker in de geestelijke gezondheidszorg, omdat ze sociale contacten leuker vindt dan sociale wetenschappen. Ze onderhoudt een uitgebreid netwerk van journalisten, bloggers en andere professionals in de media.
Monique is getrouwd en moeder van drie kinderen. Ze speelt tennis en is ook privé de spil in een uitgebreid sociaal netwerk.

twitter.com/haystackmonique
nl.linkedin.com/in/moniquebransen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Brok Debbie 200x300Debbie Brok is redactie-assistente en ondersteunt in de praktijk zowel redactie als pr. Ze is ook onze meest sportieve medewerker: naast haar werk bij de uitgeverij geeft ze trainingen aan groepen en met name individuen. 

twitter.com/debbiebrok
linkedinin.com/debbiebrok
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Uitgeverij Dialoog is een onderdeel van Uitgeverij Haystack, de uitgever van originele en toegankelijke Nederlandstalige managementboeken, sinds 1996 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Tiel onder nummer 11031750. BTW-nummer (VAT nummer): NL822166161B01.  Haystack is een onafhankelijke uitgeverij en behoort niet tot een uitgeefconcern. De uitgeverij is aangesloten bij het Centraal Boekhuis te Culemborg met relatienummer 9632150. De op deze website vermelde specificaties, waaronder prijzen, aantal pagina's en verschijningsdata kunnen worden bijgesteld.

U kunt ons volgen via