Overzicht prijzen

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en het zelf te publiceren. We helpen u op elke gewenste manier; u bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Elk van de volgende vier pakketten biedt een combinatie van publicatie- en promotiediensten waaruit u kunt kiezen.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij zijn nieuwsgierig naar uw plannen en horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Cover - Elite

Het is een kunst om de boodschap van een boek te vangen in een enkel beeld, en in een fractie van een seconde de aandacht van de lezer te trekken en hem duidelijk te maken waar uw boek over gaat én wat uw visie is. Een goede vormgever is in staat om op basis van de inhoud van een boek een even passend als origineel coverbeeld te ontwikkelen. Als u kiest voor het pakket met Cover - elite kunt u rekenen op een persoonlijk gesprek met een professionele vormgever, die na het onderzoeken van de mogelijkheden een unieke en eigentijdse cover ontwerpt. U bent betrokken bij het keuzeproces en bepaalt in goed overleg met de vormgever welk concept er wordt uitgewerkt en wat het uiteindelijke resultaat wordt.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180