Overzicht pakketten

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en te publiceren. Wij hebben jarenlange ervaring met alle aspecten van de publicatie van een boek en helpen u in elke fase. Elk van de volgende pakketten biedt een praktische combinatie van publicatie- en promotiediensten. Uiteraard kan elk pakket worden uitgebreid met de diensten die u nodig hebt.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Cover - Plus

De keuze voor een boek wordt in hoge mate bepaald door de cover. Een goede cover trekt de aandacht en communiceert in herkenbare beelden de boodschap van een boek. Als u kiest voor een pakket met Cover - plus, dan worden op basis van uw persoonlijke voorkeuren en de creatieve input van een professionele vormgever minimaal drie concepten voor een cover ontwikkeld. De gekozen versie wordt uitgewerkt tot de definitieve cover en omslag. Met deze optie kunt u uw kansen in de concurrerende boekenmarkt aanzienlijk vergroten.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180