Overzicht prijzen

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en het zelf te publiceren. We helpen u op elke gewenste manier; u bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Elk van de volgende vier pakketten biedt een combinatie van publicatie- en promotiediensten waaruit u kunt kiezen.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij zijn nieuwsgierig naar uw plannen en horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Begeleiding bij het schrijven

Onze auteurs hebben meestal veel ervaring met het schrijven van zakelijke teksten zoals rapporten, maar het schrijven van een boek is meestal nieuw. Voor het schrijven van een origineel, toegankelijk boek komt veel kijken, van het kiezen van een unieke invalshoek, het opstellen van een heldere structuur tot het schrijven in een aantrekkelijke stijl. Voordat u begint met het schrijven van uw boek helpen we u met het opstellen van een uitgewerkt plan en tijdens het schrijven helpen we u zo goed mogelijk om ervoor te zorgen dat het een goed boek wordt en dat het schrijven zorgeloos verloopt!
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180