Overzicht pakketten

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en te publiceren. Wij hebben jarenlange ervaring met alle aspecten van de publicatie van een boek en helpen u in elke fase. Elk van de volgende pakketten biedt een praktische combinatie van publicatie- en promotiediensten. Uiteraard kan elk pakket worden uitgebreid met de diensten die u nodig hebt.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Projectbegeleiding

Het publiceren van een boek is een complex project met veel verschillende stappen en werkzaamheden. Elk boek is bovendien een uniek en persoonlijk project waar een auteur meestal maandenlang met veel passie aan heeft gewerkt. Bij het coördineren van een project hebben we dus niet alleen aandacht voor een goede organisatie, maar ook voor de persoonlijke aspecten van de publicatie. Sluit de aanpak van alle betrokkenen aan bij de wensen van de auteur? We onderhouden intensief contact met de auteur en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

De medewerkers van Dialoog willen u graag alle zorgen uit handen nemen, maar u wordt desgewenst bij elke stap in het proces betrokken. Bij het publiceren van het boek kunnen (en moeten) veel keuzes worden gemaakt, en we overleggen graag wat uw voorkeuren zijn. Wat uw voorkeur ook is, intensief persoonlijk contact of het volledig uitbesteden van het gehele proces: u bepaalt hoe de samenwerking verloopt.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180