Overzicht prijzen

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en het zelf te publiceren. We helpen u op elke gewenste manier; u bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Elk van de volgende vier pakketten biedt een combinatie van publicatie- en promotiediensten waaruit u kunt kiezen.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij zijn nieuwsgierig naar uw plannen en horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Eindredactie

De eindredactie is een van de belangrijkste en meest onderschatte fasen bij de totstandkoming van een boek. Bij de eindredactie wordt uw boek kritisch gelezen door een redacteur met veel kennis van de Nederlanse taal; iemand met gevoel voor stijl en structuur. De eindredacteur let daarnaast ook op het inhoudelijke betoog: is het logisch wat u beweert, onderbouwt u uw stellingen met aantrekkelijke argumenten en voldoende feiten? Waar nodig controleert hij feiten en cijfers.

Onze eindredacteuren denken met u mee, maar ze zijn niet bang om kromme zinnen recht te buigen en kritische vragen te stellen. Uw familieleden, vrienden en collega's vinden uw manuscript misschien fantastisch, maar onze eindredacteuren zijn niet vlug tevreden. 

Het inzetten van een eindredacteur kan het verschil betekenen tussen een onvoldoende en een voldoende, of een voldoende en een dikke voldoende. Hoe goed uw boek ook is, wij raden altijd aan om te kiezen voor een eindredactieslag om het onderste uit de kan te halen.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180