Overzicht prijzen

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en het zelf te publiceren. We helpen u op elke gewenste manier; u bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Elk van de volgende vier pakketten biedt een combinatie van publicatie- en promotiediensten waaruit u kunt kiezen.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij zijn nieuwsgierig naar uw plannen en horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Correctie

Een boek dat is geschreven in aantrekkelijk en foutloos Nederlands is prettig voor de lezer en onderbouwt uw imago als expert. Omgekeerd wordt een boek vol fouten gezien als een wanprestatie van de auteur en doet dit afbreuk aan uw reputatie. Wij zorgen ervoor dat uw boek gecorrigeerd wordt door een deskundige corrector.
 
Uitgeverij Dialoog werkt met gespecialiseerde correctoren die niet alleen Nederlands hebben gestudeerd, maar ook veel taalgevoel hebben. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid om alle wijzigingen te controleren.

Deze dienst kan desgewenst ook in andere pakketten worden afgenomen. Het tarief bedraagt 12,50 euro per 1.000 woorden.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180