Overzicht prijzen

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en het zelf te publiceren. We helpen u op elke gewenste manier; u bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Elk van de volgende vier pakketten biedt een combinatie van publicatie- en promotiediensten waaruit u kunt kiezen.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij zijn nieuwsgierig naar uw plannen en horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Drukwerkbegeleiding

Tijdens de publicatiefase zorgen we niet alleen voor een goede redactionele begeleiding en het verzorgen van een professionele vormgeving. Ook tijdens het print- en drukproces kunt u rekenen op onze hulp. 

Standaard worden uw boeken geleverd via printing on demand en dus geprint op bestelling. Als u grotere aantallen boeken nodig hebt is het veelal aantrekkelijker om te kiezen voor offset drukwerk, dat niet alleen betaalbaarder is maar ook meer mogelijkheden biedt qua papiergebruik en presentatie. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitbesteden van drukwerk en werken samen met kwalitatief hoogwaardige boekendrukkers in binnen- en buitenland en kunnen tegen aantrekkelijke prijzen boeken laten verzorgen.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180