Overzicht pakketten

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en te publiceren. Wij hebben jarenlange ervaring met alle aspecten van de publicatie van een boek en helpen u in elke fase. Elk van de volgende pakketten biedt een praktische combinatie van publicatie- en promotiediensten. Uiteraard kan elk pakket worden uitgebreid met de diensten die u nodig hebt.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Drukwerkbegeleiding

Tijdens de publicatiefase zorgen we niet alleen voor een goede redactionele begeleiding en het verzorgen van een professionele vormgeving. Ook tijdens het print- en drukproces kunt u rekenen op onze hulp. 

Standaard worden uw boeken geleverd via printing on demand en dus geprint op bestelling. Als u grotere aantallen boeken nodig hebt is het veelal aantrekkelijker om te kiezen voor offset drukwerk, dat niet alleen betaalbaarder is maar ook meer mogelijkheden biedt qua papiergebruik en presentatie. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitbesteden van drukwerk en werken samen met kwalitatief hoogwaardige boekendrukkers in binnen- en buitenland en kunnen tegen aantrekkelijke prijzen boeken laten verzorgen.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180