Overzicht pakketten

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en te publiceren. Wij hebben jarenlange ervaring met alle aspecten van de publicatie van een boek en helpen u in elke fase. Elk van de volgende pakketten biedt een praktische combinatie van publicatie- en promotiediensten. Uiteraard kan elk pakket worden uitgebreid met de diensten die u nodig hebt.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Royalty's

Van elk exemplaar dat er van uw titel wordt verkocht, ontvangt u 50 procent van de opbrengst na aftrek van kosten. Dit geldt ook voor de exemplaren die u zelf rechtstreeks hebt ingekocht. Elk jaar voor 1 mei kunt u rekenen op een uitkering van de royalty's over het afgelopen jaar.

De uitkering van de royalty's vindt plaats na aftrek van kosten voor onder andere belasting, administratie, printkosten en distributie. Het volgende overzicht geeft een beknopte indruk van de gemiddelde kosten en opbrensten van een paperback die via printing on demand wordt aangeboden:
          
Prijs boek   20 euro
 
   
Belasting   1 euro
Kortingsmarge boekhandel / auteurs   9 euro
Productiekosten   4 euro
Administratie- en distributiekosten   3 euro

   
Opbrengst   3 euro
Royalty auteur   1,50 euro
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180