Overzicht prijzen

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en het zelf te publiceren. We helpen u op elke gewenste manier; u bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Elk van de volgende vier pakketten biedt een combinatie van publicatie- en promotiediensten waaruit u kunt kiezen.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij zijn nieuwsgierig naar uw plannen en horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Royalty's

Van elk exemplaar dat er van uw titel wordt verkocht, ontvangt u 50 procent van de opbrengst na aftrek van kosten. Dit geldt ook voor de exemplaren die u zelf rechtstreeks hebt ingekocht. Elk jaar voor 1 mei kunt u rekenen op een uitkering van de royalty's over het afgelopen jaar.

De uitkering van de royalty's vindt plaats na aftrek van kosten voor onder andere belasting, administratie, printkosten en distributie. Het volgende overzicht geeft een beknopte indruk van de gemiddelde kosten en opbrensten van een paperback die via printing on demand wordt aangeboden:
          
Prijs boek   20 euro
 
   
Belasting   1 euro
Kortingsmarge boekhandel / auteurs   9 euro
Productiekosten   4 euro
Administratie- en distributiekosten   3 euro

   
Opbrengst   3 euro
Royalty auteur   1,50 euro
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180