Overzicht prijzen

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en het zelf te publiceren. We helpen u op elke gewenste manier; u bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Elk van de volgende vier pakketten biedt een combinatie van publicatie- en promotiediensten waaruit u kunt kiezen.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij zijn nieuwsgierig naar uw plannen en horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Publicatie paperback

Na de redactie en de vormgeving van uw boek en het afhandelen van alle administratieve werkzaamheden is het de hoogste tijd voor de laatste en belangrijkste stap: de publicatie van uw boek.

Als auteur kunt u kiezen in welke uitvoering de paperbackversie van uw boek beschikbaar komt. Als partner van het Centraal Boekhuis kunnen wij verschillende papersoorten bieden voor zowel omslag als binnenwerk. Elk boek wordt vervolgens op bestelling geprint. 

Optioneel kunt u kiezen voor traditioneel drukwerk, wat met name bij grotere oplagen en bij het gebruik van kleur (eveneens optioneel) interessant is. Neem contact met ons op voor meer informatie over offset drukwerk.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180