Overzicht prijzen

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en het zelf te publiceren. We helpen u op elke gewenste manier; u bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Elk van de volgende vier pakketten biedt een combinatie van publicatie- en promotiediensten waaruit u kunt kiezen.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij zijn nieuwsgierig naar uw plannen en horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Aanmelding CB

CB Logistics, beter bekend als het Centraal Boekhuis, doet precies wat je van een 'centraal boekhuis' verwacht: het zorgt ervoor dat boeken van auteurs en uitgeverijen uiteindelijk terechtkomen bij boekhandels en lezers. Het CB heeft niet alleen een sleutelrol bij de distributie van boeken en e-books, maar ook bij de administratie van het hele proces. Wij zorgen ervoor dat uw boek en/of e-book wordt aangemeld volgens de juiste standaarden en onderhouden het administratieve syteem voor een zorgeloze distributie van uw boek.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180