Overzicht prijzen

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en het zelf te publiceren. We helpen u op elke gewenste manier; u bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Elk van de volgende vier pakketten biedt een combinatie van publicatie- en promotiediensten waaruit u kunt kiezen.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij zijn nieuwsgierig naar uw plannen en horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Binnenwerk - Plus

Een lezer is al vlug enkele uren bezig met het lezen van uw boek. Een aantrekkelijk vormgegeven en opgemaakt 'binnenwerk' is dan ook meer dan een middel om uw boodschap over te brengen, het kan het leesplezier van uw lezer en de indruk die men van het boek heeft aanzienlijk vergoten. Als u kiest voor een pakket met Binnenwerk - plus wordt in goed overleg een klassieke of moderne uitstraling gekozen voor de vormgeving van uw boek. Er wordt een passende typografie voor de hoofdstuk- en tussenkoppen gekozen en u kunt kaders, tabellen, grafieken en andere illustraties aanleveren. Indien nodig ontvangt u hiervoor technische aanwijzingen. Op verzoek kunnen we u in conctact brengen met vormgevers die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld infographics.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180