Overzicht prijzen

Deel uw visie met de wereld door een managementboek te schrijven en het zelf te publiceren. We helpen u op elke gewenste manier; u bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Elk van de volgende vier pakketten biedt een combinatie van publicatie- en promotiediensten waaruit u kunt kiezen.

Neem contact met ons op als u wilt overleggen over de mogelijkheden van uw plan of het manuscript dat u hebt geschreven. Wij zijn nieuwsgierig naar uw plannen en horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Cover - Plus

De keuze voor een boek wordt in hoge mate bepaald door de cover. Een goede cover trekt de aandacht en communiceert in herkenbare beelden de boodschap van een boek. Als u kiest voor een pakket met Cover - plus, dan worden op basis van uw persoonlijke voorkeuren en de creatieve input van een professionele vormgever minimaal drie concepten voor een cover ontwikkeld. De gekozen versie wordt uitgewerkt tot de definitieve cover en omslag. Met deze optie kunt u uw kansen in de concurrerende boekenmarkt aanzienlijk vergroten.
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180