Is brak een gevoel?

Is brak een gevoel?

Is brak een gevoel? En zo ja, wat voel je dan precies? Dat is verrekte lastig om onder woorden te brengen. En iedereen voelt iets anders. Wij millennials gebruiken daarom nietszeggende zinnen als 'voel me prima' en 'heb het heel druk', maar hoe we ons echt voelen, kunnen we niet zeggen. Herkenbaar? Voor ons wel. En omdat wij zelf regelmatig worstelen met het uitdrukken van ons gevoel, besloten wij, ondernemende millennials als we zijn, om hier naast onze veertigurige werkweek een boek over te schrijven. Typisch... Maar toch: het is gelukt. Je hebt het nu in je handen. Het is een persoonlijk en oprecht boek geworden. Geen boek met zweverige teksten, of een boek geschreven door niet-millennials die denken millennials te begrijpen. Het is een boek met vijftien persoonlijke verhalen over worstelingen, over kwetsbaarheid en over wat we ervaren, denken en voelen. Over onderwerpen waar we niet snel met elkaar over in gesprek gaan, ook omdat we er de juiste woorden niet voor kunnen vinden. Dus, veel te drukke millennial, laat je social-mediafeeds even voor wat ze zijn, veeg je agenda leeg en neem de tijd om dit boek te lezen. Het zal je helpen!

'Is brak een gevoel?' is geschreven door Anna Kohnstamm, Bart de Nijs, Evelien Sanou, Fabienne Renes, Fransje Westermann, Gijs Messink, Ingelien Veldkamp, Jip Eleveld, Kristi Out, Laura Konijnenburg, Nanette Janssen, Pieter Dieckman, Pleunie Simons, Renée Feijen, Ruben Versloot, Sjoerd Teeuwen en Susan van Hooijdonk. Deze millennials leerden elkaar kennen op hun werkplek. Ze ontdekten al vlug dat ze veel worstelingen deelden en besloten er samen een boek over te schrijven. 

Specificaties

 • Uitgeverij: Dialoog
 • Titel: Is brak een gevoel?
 • ISBN: 9789461264251
 • Uitvoering: Gebonden
 • Omvang: 176 pagina's
 • Prijs: 17,50 euro

Recensies

  Millennial Jip aan het woord

  Luister hier naar het interview met Millennial Jip.

  Toegankelijk

  Ik vind het een leuk boek dat op een makkelijke en toegankelijke manier is geschreven. Hierdoor lees je het snel en is het een echte pageturner. Het boek beschrijft verhalen van verschillende millenials welke voor mij bijzonder herkenbaar waren. De situaties die worden beschreven zijn soms grappig en soms ook bijzonder herkenbaar. Het laat je even nadenken over hoe je zelf met situaties omgaat maar ook hoe het anders kan. Ik zou het boek mede - millenials zeker aanraden! Lezersrecensie Donja, 22 jaar

  Millennials

  Luister naar het interview met 3 van de millennialauteurs van Is brak een gevoel?
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180