In transitie

In transitie
In transitie is een tweeluik over de transitie naar een duurzame samenleving.

'In transitie: onderweg naar een duurzame samenleving' is geschreven als een persoonlijke ontdekkingsreis. Aan de hand van gids Peter-Paul van den Berg onderzoekt auteur Dik Bijl de betekenis van duurzaamheid voor de toekomst van onze wereld. Hij doet tijdens de reis niet alleen kennis op, maar verandert daarbij ook zijn eigen gedrag. Dit zeer toegankelijke boek is geschreven voor een breed publiek.

'In transitie: duurzaamheid en innovatie in de bouw' is het tweede boek uit dit tweeluik. De bouwsector loopt nog fors achter als het gaat om de transitie naar duurzaamheid en is daarnaast ook weinig innovatief. Via de zeven pijlers van het circulair bouwen kan de bouwsector zich omvormen van een 'vervuiler en verspiller' naar een koploper in duurzaamheid en innovatie. Het circulair bouwen wordt de komende jaren in de praktijk gedemonstreerd met het ontwikkelen van het eerste circulair gebouwde bedrijventerrein in Vlaanderen. Dit tweede boek is primair geschreven voor hen die werkzaam zijn in de bouwsector.

Peter-Paul van den Berg is directeur van Kamp C. Hij speelt in dit tweeluik respectievelijk de rol van gids in het eerste boek en de rol van stuurman in het tweede boek. Zijn visie op de transitie naar een duurzame samenleving en de visie op het circulair bouwen vormen de basis van beide boeken.

Specificaties

 • Uitgeverij: Uitgeverij Dialoog
 • Titel: In transitie: Onderweg naar een duurzame samenleving
 • ISBN: 9789461263100
 • Auteur: Peter-paul van den Berg
 • Uitvoering: Paperback
 • Prijs: 29,95 euro
 • boekhandel: of bij uw favoriete (online) boekhandel

Recensies

  Duurzame samenleving

  Tweeluik over de duurzame samenleving. ‘In transitie: onderweg naar een duurzame samenleving’ is geschreven als een persoonlijke ontdekkingsreis. Dit zeer toegankelijke boek is geschreven voor een breed publiek. ‘In transitie: duurzaamheid en innovatie in de bouw’ is het tweede boek uit dit tweeluik. Dit boek is primair geschreven voor hen die werkzaam zijn in de bouwsector. Lees meer op:
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180