Creëer een band met je klant

Creëer een band met je klant
Zou je zelf een professional in de arm nemen die je niet vertrouwt? Natuurlijk niet. Succesvol verkopen begint met een persoonlijke relatie met je klant. Uiteraard moet je verstand van zaken hebben, maar een klant moet je ook aardig vinden voordat hij met je in zee gaat. Dit boek laat zien hoe je een vertrouwensband opbouwt en klanten kunt winnen voor het leven.Lees hoe Karel Bos, de hoofdpersoon in deze praktische managementroman, een ICT-bedrijf helpt om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten aan zich te binden. De consultants en verkopers van dit bedrijf ontdekken al snel dat persoonlijk zakendoen niet alleen leuk is, maar ook heel lucratief.

Creëer een band met je klant is geschreven door Bart Groothuis (1961). Als professional weet hij dat het voor je klant niet alleen belangrijk is wat je van je vak weet en wie je allemaal kent, veel belangrijker is hoe je je gedraagt en wie je bent. Vanuit zijn adviespraktijk (Groothuis Advies) helpt Bart professionals met het vergroten van hun commerciële slagkracht, door het geven van (boek)presentaties, workshops, coaching en advies. Bart schrijft columns voor diverse sites.

Specificaties

 • Uitgeverij: Uitgeverij Dialoog
 • Titel: Creëer een band met je klant - Managementroman voor professionals die (niet) willen verkopen
 • ISBN: 9789461261236
 • Auteur: Bart Groothuis
 • Uitvoering: Paperback en e-book
 • Omvang: 224 pagina's
 • Prijs: 22,50 euro
 • boekhandel: Of bij uw favoriete (lokale) boekhandel
   

Recensies

  Kiezen

  'Legt de vinger op de zere plek. Als je alle tips in dit boek toepast, heb je de werkgevers en klanten voor het kiezen!' Paul de Kort, partner M&I/Partners over Creëer een band met je klant.

  Leest heerlijk weg

  'Een aanrader voor wie commerciële relaties wil leggen en onderhouden. Leest dankzij de romanvorm heerlijk weg.' Jos Burgers, spreker/auteur over Creëer een band met je klant.

  Band creëren

  'Het gaat om de vraag: 'Hoe communiceer je met een klant om een band met hem te creëren? En wat levert dit op?' Interview met Bart Groothuis op consultancy.nl

  Benidorm

  'Probeer te ontdekken wat het Benidorm van je klant is', is een van Bart Groothuis' vaste tips. In zijn nieuwe boek Creeer een band met je klant richt hij zich met nadruk op professionals. Een interview met Bart Groothuis in de SchildersVakkrant
Uw eigen boek publiceren met professionele begeleiding

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418 - 680 180